28 september 2020
20:00

Älta IF

Referat: Västerhaninge IF - Älta IF

Viktig match i Stockholmsserien. Målsättningen var att ta poäng så vi inte trillar ner i division 3. Det blev till slut en rätt komfortabel seger med 3-1.
Redan efter ett par minuter tar Västerhaninge ledningen när Abbe enkelt placerar in bollen efter pass från Fredrik Sahlin. Kvitteringen skulle dock komma på straff efter 25 efter en olycklig hands i Västerhanings straffområde.En första halvlek med lågt tempo och inte särskilt mycket målchanser. Vi sa i halvlek att vi måste öka bolltempot.

Andra halvlek var det ett lag på planen. 2-1 kom från Dennis på ett fint välplacerat skott återigen Fredrik som spelade fram. Adam tryckte in slutresultatet 3-1 på pass från Dennis. Älta hade en riktigt kvalificerad chans där Benjamin kom ut och gjorde en fin räddning.